Typeplaatjes

Quickprint heeft de nieuwste machines voor het maken van typeplaatjes en machineplaatjes. Hierdoor zijn wij snel in staat om uw order te verwerken. Doordat wij één van de meeste complete drukkerijen van Nederland zijn, kunnen wij ieder gewenst typeplaatje maken. Of het nu voor buiten- of binnengebruik is.

Wij kunnen typeplaatjes maken met de volgende technieken:
UV printen: Deze techniek is ideaal voor typeplaatjes die binnen worden geplaatst. Tevens kunnen wij met deze techniek wit printen. De levensduur voor buiten is slechts vijf jaar en daarom raden we voor buiten typeplaatjes de volgende twee mogelijkheden aan.

Lasergraveren en snijden: Doormiddel van een laser worden de typeplaatjes op het juiste formaat gesneden. Vervolgens worden de plaatjes in een mal geplaatst en worden de typeplaatjes voorzien van een gravure. De machineplaatjes kunnen ook worden voorzien van montagegaten. Nog een groot voordeel van lasergraveren is dat de typeplaatjes niet hetzelfde hoeven zijn (denk bijvoorbeeld aan oplopende serienummers). Deze techniek is ideaal voor machineplaatjes die buiten worden geplaatst.

Zeefdrukken: Voor grote oplages met dezelfde machineplaatjes raden wij zeefdrukken aan. De opstartkosten zijn hoger dan bij lasergraveren, echter betaald dat zich met grote partijen snel terug. Deze techniek is ideaal voor buiten- en binnengebruik.

Prijzen typeplaatjes

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van Typeplaatjes

Machineplaatje

Typeplaatjes geven de machine een professionele uitstraling, maar dat is niet alles. Een typeplaatje is ook vaak verplicht voor certificering en/of service doeleinden. Wij geven graag advies over welk materiaal het meest geschikt is voor een typeplaatje in uw situatie.

Wij zijn in staat om verschillende technieken te combineren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint