Frontpaneel

Quickprint is dé specialist op het gebied van frontpanelen en bedieningspanelen maken voor machines. Wij hebben alle machines is huis om uw ontwerp snel op maat te snijden en vervolgens te bedrukken en/of graveren. De frontpanelen geven we dan de gewenste afwerking; bijvoorbeeld boorgaten of zelfklevende achterkant aanbrengen. De frontpanelen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Mocht u nog geen ontwerp hebben, dan gaan onze ontwerpers graag samen voor u aan de slag. Qua materiaal is bijna alles mogelijk.

Graveren & Lasersnijden: Wij hebben de nieuwste machine in huis op het gebied van lasersnijden. Deze machine snijdt de frontpanelen met extreme precisie (<0,01mm). Tevens heeft de machine genoeg vermogen om door dik staal heen te snijden, iets wat weinig machines met zulke precisie kunnen bewerkstelligen. Een frontpaneel kan ook worden voorzien van montagegaten.

Bij Quickprint kunt u de frontplaten ook voorzien van een gravure. Hiervoor hebben wij een machine die elk detail zeer strak kan graveren. Qua snelheid is deze machine is deze machine ook het beste van het beste, waardoor spoedorders geen probleem zijn.  Nog een groot voordeel van lasergraveren is dat de frontpanelen niet hetzelfde hoeven te zijn (denk bijvoorbeeld aan oplopende serienummers).

Zeefdruk & degelen: Met deze techniek maken wij kleur voor kleur het frontpaneel in orde. Voordelen van zeefdrukken zijn dat de frontplaten kleurecht worden met een lange levensduur. Daarnaast zijn de frontplaten slijt- en krasvast. Bij kunststof bedieningspanelen kunnen wij vervolgens de drukknoppen aanbrengen middels onze degelmachine. Mocht u willen dat wij de printplaten vervolgens monteren, dan is dat uiteraard geen probleem.

Prijzen Frontplaten

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van frontpanelen

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint