Bedieningspaneel

Quickprint heeft de nieuwste machines voor het maken van bedieningspanelen. Hierdoor zijn wij snel in staat om uw order te verwerken. Doordat wij één van de meeste complete drukkerijen van Nederland zijn, kunnen wij ieder gewenst bedieningspaneel maken. Of het nu voor buiten- of binnengebruik is.

Een bedieningspaneel drukken kan op verschillende manieren en met verschillende materialen.

Wij kunnen bedieningspanelen maken met de volgende technieken:
UV printen: Deze techniek is ideaal voor bedieningspanelen die binnen worden geplaatst. Tevens kunnen wij met deze techniek wit printen. De levensduur voor buiten is slechts vijf jaar en daarom raden we voor de buiten bedieningspanelen andere mogelijkheden aan.

Zeefdruk & degelen: Met deze techniek maken wij kleur voor kleur het bedieningspaneel in orde. Voordelen van zeefdrukken zijn dat de bedieningspanelen kleurecht worden met een lange levensduur. Daarnaast zijn de bedieningspanelen slijt- en krasvast. Vervolgens kunnen wij de drukknoppen aanbrengen middels onze degelmachine. Mocht u willen dat wij de printplaten vervolgens monteren, dan is dat uiteraard geen probleem! Deze techniek is ideaal voor buiten- en binnengebruik.

Graveren & Lasersnijden: Doormiddel van een laser worden de bedieningspanelen op het juiste formaat gesneden. Vervolgens worden de panelen in een mal geplaatst en worden de bedieningspanelen voorzien van een gravure. Een bedieningspaneel kan ook worden voorzien van montagegaten. Nog een groot voordeel van lasergraveren is dat de bedieningspanelen niet hetzelfde hoeven te zijn (denk bijvoorbeeld aan oplopende serienummers). Deze techniek is ideaal voor buiten- en binnengebruik.

Prijzen bedieningspanelen

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van bedieningspanelen

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint