Leidingmarkering stickers

Aangezien wij de nieuwste machines hebben op het gebied van digitaal printen, kunnen wij op zeer korte termijn leidingmarkeringen printen en leveren. Komen de stickers buiten te hangen, dan is zeefdrukken de uitkomst. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Naast printen zijn onze ontwerpers ook in staat om ieder gewenst idee uit te werken tot een mooi ontwerp.

Wij kunnen een leidingmarkering sticker maken met de volgende technieken:
Digitaal printenDeze techniek is ideaal voor leidingmarkeringen die binnen worden geplaatst. De levensduur is binnen namelijk 15 jaar. Als een leidingmarkering buiten wordt geplaatst, dan heeft deze een levensduur van slechts 5 jaar. Daarom raden wij voor buitengebruik ook altijd zeefdrukken aan.

Zeefdrukken: Met deze techniek wordt iedere kleur individueel op een leidingmarkering gezet. Om die reden zal de print kleurecht zijn én blijven. De levensduur is 25 jaar. Dat geldt voor zowel binnen- als buitengebruik. De opstartkosten zullen echter iets hoger zijn.

Prijzen leidingmarkeringen

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van een leidingmarkering

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint