Resopal plaat

Een resopal plaat heeft diverse voordelen. Het is bestendig bij alle weertypen en bestendig tegen zowel chemicaliën als UV. Om deze redenen worden resopal plaatjes gebruikt voor diverse doeleinden. Iedere gewenste vorm of afmeting is mogelijk.

Nog een voordeel van een resopal plaat is dat deze in alle kleuren verkrijgbaar zijn. Tevens zorgen we dat de afwerking van de resopal plaat naar wens wordt uitgeleverd. U kunt bijvoorbeeld alle resopal plaatjes voorzien van bevestigingsgaten of zelfklevende laag. Ook de randen van de resopal plaat kunnen wij mooi afwerken geheel naar uw wens.

Resopal plaatjes

Resopal plaatjes kunnen wij voorzien van een ontwerp naar keuze. Dit ontwerp zullen wij met de nieuwste machines in de resopal platen graveren of op de resopal platen drukken. Heeft u nog geen ontwerp? Dan helpen onze ontwerpers u graag mee om tot het gewenste resultaat te komen. 

Wij kunnen een resopal plaat maken met de volgende technieken:
UV printen: Deze techniek is ideaal voor resopal plaatjes die binnen worden geplaatst. Tevens kunnen wij met deze techniek wit printen. De levensduur voor buiten is slechts vijf jaar en daarom raden we voor buiten resopal platen de volgende twee mogelijkheden aan.

Lasergraveren en snijden: Doormiddel van een laser worden de resopal platen op het juiste formaat gesneden. Vervolgens worden de plaatjes in een mal geplaatst en worden de resopal plaatjes voorzien van een gravure. De plaatjes kunnen ook worden voorzien van montagegaten of een zelfklevende kant.

Zeefdrukken: Voor grote oplages met dezelfde plaatjes raden wij zeefdrukken aan. De opstartkosten zijn hoger dan bij lasergraveren, echter betaald dat zich met grote partijen snel terug. Deze techniek is ideaal voor buiten- en binnengebruik.

Benieuwd welke techniek voor u het beste is? Wij helpen u graag! Stuur een mail naar info@quickprint.nl of bel ons op 024 – 377 14 83.

Voorbeelden van resopal plaatjes

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint