Metaal lasersnijden

Quickprint is een specialist in het snijden van ferro en non-ferrometalen. We beschikken over de nieuwste machines op het gebied van lasersnijden.

Diverse metalen lasersnijden

Door gebruik te maken van de nieuwste machines, snijden wij de diverse metalen uiterst nauwkeurig. U ziet dus geen kartels of bramen. De krachtige laserbron zorgt ervoor dat we de volgende diktes kunnen lasersnijden:

Aluminium / Messing van 0,5 mm t/m 5 mm
RVS van 0,5 mm t/m 10 mm
Staal van 0,5 mm t/m 16 mm

Verschillende technieken onder één dak

Door de technieken lasersnijden, graveren, UV-printen en zeefdrukken te combineren, zijn wij in staat om op korte termijn hoogwaardige bedieningspanelen, frontplaten, controlpanels, typeplaatjes en machineonderdelen te produceren.

Spoedleveringen

Wij hebben alles in huis. Zo kunnen wij ontwerpen, lasersnijden, graveren, printen, bedrukken en afwerken. Dat zorgt ervoor dat wij zeer vlot kunnen leveren. Spoedleveringen zijn dus geen probleem!

Waarom Quickprint?

Wij denken graag met u mee. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Uw ontwerp of idee met ons bespreken? Bel 024 – 377 14 83 of stuur een e-mail naar info@Quickprint.nl.

Metaal lasersnijden

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is letterlijk het snijden van materiaal met behulp van een krachtige laserbron. Met deze techniek kunnen zeer complexe en gedetailleerde vormen gesneden worden. Onze nieuwste machines kunnen tot wel 0,1mm nauwkeurig snijden.

Het aansturen van de laserbron is digitaal en zorgt ervoor dat ieder gesneden element steeds weer exact hetzelfde is. Door de lage voorbereidingskosten worden ook kleine series interessant. Onze lasermachine biedt de mogelijkheid om zeer accuraat en gedetailleerd te lasersnijden in onder meer hout, metaal, kunststof en leer.

Lasersnijden én graveren gecombineerd passen we veel toe bij het (serie)nummeren van producten. Denk hierbij aan typeplaatjes of machineplaatjes.

Vanwege hoge eisen in nauwkeurigheid in de medische industrie, zijn deze partijen al jaren klant bij ons. Wij kunnen – met onze nauwkeurige machines én steriel werken – veel betekenen voor de medische industrie.

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint