Reclameborden

Quickprint heeft de nieuwste machines voor het maken van reclameborden. Hierdoor zijn wij snel in staat om uw order te verwerken. Doordat wij één van de meeste complete drukkerijen van Nederland zijn, kunnen wij ieder gewenst reclamebord maken. Of het nu voor buiten- of binnengebruik is.

Wij kunnen reclameborden maken met de volgende technieken:
Digitaal drukken: Deze techniek is ideaal voor reclameborden die binnen worden geplaatst. Een reclamebord dat met digitaal drukken wordt gemaakt, heeft voor buitengebruik geen lange levensduur. Wij raden voor reclameborden die buiten worden geplaatst dan ook altijd zeefdrukken aan.

ZeefdrukkenVoor reclameborden die buiten worden geplaatst raden wij zeefdrukken aan. Deze techniek is iets duurder dan digitaal drukken, echter zal het reclamebord zijn kleur behouden bij buitengebruik. Tevens is het reclamebord meer krasbestendig. 

Benieuwd welke techniek voor u het beste is? Wij helpen u graag! Stuur een mail naar info@quickprint.nl of bel ons op 024 – 377 14 83

Reclamebord kopen

Reclameborden zijn een uitstekend middel om uw bedrijf – bij uw doelgroep – onder de aandacht te brengen. U kunt een mooi reclamebord plaatsen voor uw kantoor of langs de zijlijn van een sportvereniging. Wij helpen u graag met het ontwerp. Na productie plaatsen wij het bord graag op de locatie naar keuze.

Wij zijn in staat om snel te leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint