Keuringsstickers

Naast industrieel drukwerk zoals typeplaatjes en bedieningspanelen, zijn wij ook in staat om op korte termijn keuringsstickers te ontwerpen en te leveren. Wij maken graag het juiste ontwerp voor uw stickers en voorzien deze van de juiste kleur.

Wij kunnen keuringsstickers maken met de volgende technieken:

Digitaal printen: Deze techniek is ideaal voor keuringsstickers die binnen worden geplaatst. Een keuringssticker die met digitaal printen wordt gemaakt heeft voor buitengebruik geen lange levensduur. Wij raden voor keuringsstickers die buiten worden geplaatst dan ook altijd zeefdrukken aan.

Zeefdrukken: Voor keuringsstickers die buiten worden geplaatst raden wij dus zeefdrukken aan. Deze techniek is iets duurder dan digitaal printen, echter zal de keuringssticker zijn kleur behouden bij buitengebruik.

Prijzen keuringsstickers

Helaas kunnen wij u geen prijsindicatie geven via de website, aangezien iedere opdracht verschillende vereisten heeft. Voor een offerte raden wij u aan om te bellen naar 024 – 377 14 83 of om ons te mailen naar info@quickprint.nl.

Voorbeelden van keuringsstickers

NEN 3140 stickers

NEN 3140 is een norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. Volgens de Nederlandse wet moeten elektrische installaties en apparaten veilig zijn. Tevens moeten werkzaamheden met deze installaties veilig worden uitgevoerd.

Door de installaties en arbeidsmiddelen te laten inspecteren door deskundigen kunt u achter knelpunten komen op het gebied van arbeidsveiligheid en brandveiligheid. De deskundige op het gebied van NEN 3140 laat u zien wat u kunt doen om deze te verbeteren.

Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen. Voor elke organisatie is dit erg belangrijk aangezien iedereen gebruik maakt van elektrische installaties. Computers, printers, koffieautomaten, lampen en gereedschap vallen hier namelijk ook onder.

NEN 3140 stickers bestellen? Neem dan nu contact met ons op en wij geven u graag persoonlijke advies!

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint