Gevelreclame

Quickprint is de specialist op het gebied van gevelreclame ontwerpen, maken en plaatsen. Wij hebben veel gevels voorzien van een mooi nieuw uiterlijk. Gevelreclame is de ideale manier om op goedkope wijze reclame te maken en kenbaar te maken dat uw bedrijf daar gevestigd is.

Gevelreclame is met verschillende materialen te produceren. Aangezien het met verschillende materialen gemaakt kan worden, zijn er verschillende technieken mogelijk:
Digitaal drukken: Met deze techniek zal er folie worden aangebracht op de letters. De gevelbelettering zal vervolgens worden gelamineerd. Dit zorgt voor een lange levensduur.

Lasergraveren en snijden: Doormiddel van een laser wordt de gevelreclame in de juiste vorm gesneden. De gevelreclame kan meteen worden voorzien van eventuele montagegaten. Deze techniek is ideaal voor acrylaat gevelbelettering of metalen gevelbelettering.

Zeefdrukken: Deze techniek wordt niet veel gebruikt vanwege de hoge instel- en opstartkosten. Echter bij meerdere vestigingen kan dit absoluut een uitkomst zijn voor uw gevelbelettering. Zeefdrukken heeft een zeer lange levensduur.

Benieuwd welke techniek voor u het beste is? Wij helpen u graag! Stuur een mail naar info@quickprint.nl of bel ons op 024 – 377 14 83

Voorbeelden van gevelreclame

Freesletters

Freesletters op uw gevel geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en dat is precies wat u wilt. De freesletters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Quickprint kan de reclameletters in ieder gewenste vorm en maat maken. De reclameletters kunnen uit verschillende materialen worden gemaakt; PVC, RVS, Aluminium en Acrylaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint