Snijplank graveren

Een snijplank laten graveren is een uitstekend geschikt cadeau om te geven. Hoeveel cadeau’s zijn er die de ontvanger bijna dagelijks gebruikt? Een gepersonaliseerde snijplank is zo’n cadeau. Laat de houten snijplank graveren met een leuke tekst, logo of boodschap.

Kosten houten snijplank graveren

Helaas is het moeilijk om via een website een prijsindicatie te geven. Wij vragen u dan ook om een mailtje te sturen naar info@quickprint.nl. Stuur het ontwerp mee en geef aan hoeveel stuks u wenst. Wij versturen u dan binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Niet alleen snijplanken kunnen wij graveren; natuurlijk kunnen wij ook kaasplanken, houten borden, tapasplanken en broodplanken graveren met uw tekst of ontwerp. U kunt zelf het hout uitkiezen en bij ons laten bezorgen. Wij zullen hier dan de gravure op aanbrengen. Uiteraard kunnen wij ook het hout voor u inkopen. Bel ons op 024 – 377 14 83 of mail ons naar info@quickprint.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Hier ziet u het proces van een snijplank graveren

Broodplank graveren bij Quickprint

Wij kunnen naast snijplanken ook broodplanken graveren op korte termijn. U kunt een ons een mail sturen met het gewenste aantal en samen met u kijken we naar het ontwerp. U ontvangt vervolgens een geheel vrijblijvende prijsopgave en na akkoord ontvangt u een proefdruk. Als ook deze akkoord is kunnen we beginnen met de broodplanken graveren.

Wij hebben de nieuwste machines op het gebied van lasergraveren. Hierdoor zijn we in staat om op korte termijn te leveren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje naar info@quickprint.nl of bel ons op: 024 – 377 14 83

Onze voordelen

Meer dan 50 jaar ervaring
Zeer snelle levering
Hoogwaardige kwaliteit
Persoonlijke service
Nieuwste machines
Alles is mogelijk!

Laten we samen bouwen

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een passende offerte?

Quickprint